Schuren - Olie

Home > Schuren > Olie

Schuren - Olie

Stap 1: Velling frezen

Meer info

€3,50 per m2

Stap 2: Schuren

Meer info

Stap 3: Oliën

Meer info

vanaf €26,50 per m2

Stap 1: Velling frezen

De zijkanten van der planken kan afgeschuind zijn. Dit noemen we een vellingkant. Bij het opknappen van de vloer worden deze met een speciale frees schoongemaakt zodat deze er weer netjes uitzien na behandeling. Dit werd vroeger gedaan met een verfkrabber maar tegenwoordig is hier een vellingfrees voor. Hiermee kunnen we de vellingkanten snel en stofarm schoonmaken.

Stap 2: Schuren

Wij werken met BONA schuurmiddelen. Deze is antistatisch zodat het geschuurde stof beter wordt afgezogen. Wij schuren eerst grof de vloer schoon zodat het hout ontdoen is van alle oude resten en oneffenheden. Daarna polijsten we vloer tot alle krassen uit de vloer verdwenen zijn. Zo ontstaat er kale houten vloer die weer opnieuw behandeld kan worden.

Stap 3: Oliën

Wij werken samen met de oliën van merk Rubio. Dit is een 2 componenten olie die garandeert een snelle droging en doorharding en geeft een geweldige bescherming voor uw vloer. Na de eerste afspraak kunt u kiezen uit maar liefst 40 standaard kleuren. Heeft u een keus gemaakt dan maken we een 2e afspraak en komen we de kleur(en) die u gekozen heeft op uw eigen vloer zetten. Zo krijg u een goed beeld of de gekozen kleur bij u past.

Offerte aanvragen